

OAT Day 2024 (Officer/Adviser Training Day) Gold Coast Section



Date: Time: Attire:	Saturday, September 28, 2024 8:00 am to 1:00 pm Business Casual / Chapter T-Shirts	Checks Payable to: CAFBLA Gold Coast Mail: CAFuture Business Leaders of America PO
Register by:	-	BOX 1440
Location:	Saugus High School 21900 Centurion Way	Owasso OK 74055 Registration:
Cost:	Saugus, CA 91350 Students: \$15.00	Please complete the attached Excel Spreadsheet.
0001.	Advisers/Chaperones: \$15.00	

- Open to all members-targeting local chapter officers and members interested in learning more about FBLA.
- Chapters do not need to be affiliated to attend.

## **Highlights:**

Learn about best practicesNetwork with other chapters

- •Get questions answered
- Start the new year off strong
- Meet the Gold Coast Leadership Team

Time	Activity	Location
8:00 am - 8:30 am	Check-in & Breakfast (30 minutes)	B/C Quad
8:30 am - 9:00 am	Opening Session (30 minutes)	Forum
9:05 am - 9:50 am	Workshop Rotation #1 (45 minutes) First 15 min: Icebreaker The Gold Standard: BAA, Champion Chapter, State Projects	Breakout Room, C302 Aaryan, Kristine, & Lilia
9:50 am to 10:00 am	Break (10 minutes)	B/C Quad
10:00 am - 10:30 am	Workshop Rotation #2 (30 minutes) Chapter Improvement	Breakout Room, B201 Aiden & Sriya
10:35 am - 11:05 am	Workshop Rotation #3 (30 minutes) Competitive Events	Breakout Room, B202 Adam & Alex
11:05 am - 11:15 am	Break (10 minutes)	B/C Quad
11:15 am - 11:35 pm	Shark Tank (20 minutes) (Chapters Travel Together)	Breakout Room, C302 Aiden, Kristine, & Lilia
11:40 am – 12:00 pm	Stack the Spaghetti (20 minutes) (Chapters Travel Together)	Breakout Room, B201 Adam & Sriya
12:05 pm – 12:25 pm	Create a Stable Network (20 minutes) (Chapters Travel Together)	Breakout Room, B202 Aaryan & Alex
12:30 pm	OAT Day-wide Photos & Lunch	Main Quad Area